dissabte, 2 d’abril de 2016

L'Eduard comença el seu camí cap a la Copa d'Europa d'Art Floral


L'Eduard i el seu equip ho tenen tot a punt per la seva participació a la Copa d'Europa d'Art Floral que es durà a terme a Gènova aquest abril. El camió carregat, totes les ganes i tota la il·lusió marxen demà cap a Itàlia. Estem molt orgullosos de tu!

Eduard y su equipo lo tienen todo a punto para su participación en la Copa de Europa de Arte Floral que se celebrará en Génova este abril. El camión a punto, todas las ganas y toda la ilusión parten mañana hacia Itália. Estamos muy orgullosos de ti!
Moltes gràcies a tot l'equip (d'esquerra a dreta): José Luis Díaz Miguel, Juan Chamorro, - i a la dreta de l'Eduard- Fernando Espadas, Humberto Mariotte i Esteban Lanza. També moltes gràcies a l'autor de la foto -en Dani Limorte- que acompanyarà l'equip a Gènova i produirà un del documental sobre la participació de l'Eduard a la Copa. Moltíssima sort!

Muchas gracias a todo el equipo: (de izquierda a derecha): José Luis Díaz Miguel, Juan Chamorro, - y a la derecha de Eduard- Fernando Espadas, Humberto Mariotte y Esteban Lanza. También muchas gracias al autor de la foto - Dani Limorte- quien acompaña el equipo a Génova y producirá un del documental sobre la participación de Eduard en la Copa. Muchísima suerte!
https://www.facebook.com/Projecte-G%C3%A8nova-2016-269378963393324/?fref=nf
Per fer-se fan i seguir el dia a dia de la copa Projecte Gènova 2016
Para hacerse fan y seguir el día a día de la copa Projecte Gènova 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada